ELITE Diesel Heavy duty Cutii de viteza Uleiuri hidraulice Agricultura

In industria auto inovatiile de ultima ora sunt incorporate zi de zi iar noi, cei de la Repsol YPF Lubricantes y Especialidades, lucram pentru a va oferi o gama ultramoderna de lubrifianti.

In intregul proces de productie pentru lubrifiantii nostrii - de la aspect si continut pana la prelucrare - obiectivul nostru este realizarea de specificatii de top pentru a raspunde celor mai stricte standarde de calitate.

Aceasta este singura cale de a ne asigura ca motoarele si transmisiile care utilizeaza produsele Repsol sunt perfect lubrifiate.

Suntem siguri ca acesta este cea mai buna investitie posibila care poate fi facuta pentru a imbunatati viata motorului si, de aceea, suntem mandri sa va oferim lubrifianti care au toate calitatile cerute de motoarele si transmisiile de ultima generatie. Aceasta pentru a le mentine functionalitatea si performantele odata cu prelungirea duratei de viata.

Am demonstrat acest lucru pana acum si vom continua sa o facem si in viitor, atat in domeniul automobilelor de strada, cat si in competiile auto majore, care constituie cel mai bun test pentru produsele noastre.